Πώς κάνω εγγραφή;

Μπορείς να εγγραφείς στην πλατφόρμα από τον υπολογιστή ή από το smartphone/tablet σου επιλέγοντας ανάμεσα στα προγράμματα ΑΝΤ1+ Free, ΑΝΤ1+, ΑΝΤ1+ Value Pack και ΑΝΤ1+ Village Cinemas. Για να ξεκινήσεις την εγγραφή σου, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Μπες στο www.antennaplus.gr από το browser της συσκευής σου και ξεκίνα την εγγραφή σου πατώντας Ξεκίνα τώρα ή Εγγραφή

2. Συμπλήρωσε στα πεδία το email και τον κωδικό πρόσβασης, κάνε κλικ στο κουτάκι «Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης» και πάτησε Επόμενο (προαιρετικά, μπορείς να συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία)

3. Στη συνέχεια, επίλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει ανάμεσα στα ΑΝΤ1+ Free, ΑΝΤ1+, ΑΝΤ1+ Value Pack και ΑΝΤ1+ Village Cinemas ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

ANT1+ Free

1. Επίλεξε το πρόγραμμα ΑΝΤ1+ Free πατώνας Δωρεάν εγγραφή

2. Επίλεξε Ξεκίνα να απολαμβάνεις. Η εγγραφή σου έχει ολοκληρωθεί!

ΑΝΤ1+, ΑΝΤ1+ Value Pack, ΑΝΤ1+ Village Cinemas

1. Επίλεξε το πρόγραμμα που επιθυμείς πατώνας Επιλογή στο αντίστοιχο κουτάκι

3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία της κάρτας σου και πάτησε Πληρωμή. Ενδέχεται, ως επιπλέον βήμα ασφαλείας, να σου ζητηθεί να επαληθεύσεις τη συναλλαγή ή τον αριθμό του κινητού σου.

4. Επίλεξε Ξεκίνα να απολαμβάνεις. Η εγγραφή σου έχει ολοκληρωθεί!

Εναλλακτικά, μπορείς να εγγραφείς εύκολα και γρήγορα μέσω του λογιαριασμού που διατηρείς σε Apple, Google ή Facebook πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο , χωρίς να χρειαστεί να ορίσεις email και κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, κάθε φορά που θέλεις να συνδεθείς, μπορείς απλώς να πατήσεις το αντίστοιχο εικονίδιο στη σελίδα σύνδεσης.

Μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή σου οποιαδήποτε στιγμή, με ισχύ από την ημερομηνία λήξης της περιόδου χρέωσης. Αυτό σημαίνει η συνδρομή σου δεν θα ανανεωθεί, αλλά θα παρακολουθείς όλο το περιεχόμενο για το οποίο έχεις χρεωθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης.

(Visited 7,764 times, 6 visits today)