Γιατί εμφανίζεται μήνυμα κατά την πληρωμή ότι η κάρτα έχει χρησιμοποιηθεί ξανά;

Η δωρεάν δοκιμή, στις περιόδους που είναι εμπορικά διαθέσιμη, ισχύει για την πρώτη χρήση της κάρτας. Επομένως, το μήνυμα αυτό εμφανίζεται επειδή η συγκεκριμένη κάρτα έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για συνδρομή στο πρόγραμμα ΑΝΤ1+. Kάθε επόμενη χρήση της ίδιας κάρτας, ακόμα και σε διαφορετικό λογαριασμό, οδηγεί απευθείας σε χρέωση του κόστους συνδρομής.

(Visited 705 times, 1 visits today)