Γιατί είναι κλειδωμένο το περιεχόμενο;

Αν το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμο στο πρόγραμμα που έχεις εγγραφεί, επομένως για να αποκτήσεις πρόσβαση θα πρέπει να αναβαθμίσεις το πρόγραμμά σου.

Σε περίπτωση που μόλις πραγματοποιήσες αναβάθμιση αλλά το περιεχόμενο εξακολουθεί να εμφανίζεται κλειδωμένο, αποσυνδέσου και συνδέσου εκ νέου στον λογαριασμό σου από τη συσκευή που χρησιμοποιείς, ώστε να ανανεωθεί η σελίδα και οι πληροφορίες.

(Visited 297 times, 3 visits today)